Їжу з батьківщини відомого співака легко вписується в український раціон харчування
Пуерториканський співак та актор, ікона латиноамериканської музики Рікі Мартін 24 грудня святкує 54-й день народження. Він прославився хітами "Livin' la Vida Loca" та "The Cup of Life", а також активною благодійною діяльністю, боротьбою за права дітей та ЛГБТК+ спільноти. Співак виглядає неймовірно, а підтримує він таку форму завдяки спорту та здоровому харчуванню.
Рікі Мартін надає перевагу цільним продуктам, фруктам, овочам, нежирним білкам та уникає обробленої їжі. Таке збалансоване харчування забезпечує його енергію. Співак віддає перевагу традиційній пуерториканській кухні, але адаптує їх під свій раціон. Навіть рагу з гарбуза він зробив максимально дієтичним і корисним. А секрет у способі приготування та інгредієнтах, з якими поєднується гарбуз.

Обчистіть гарбуз і картоплю, наріжте на невеликі кубики. Також подрібніть цибулю. Візьміть пательню з товстим дном чи каструлю. Налийте олію та обсмажте цибулю до м'якості протягом 4-5 хвилин. Додайте гарбуз, картоплю та горошок. Посипте суміш орегано і додайте подрібнений часник. Перемішайте та тушкуйте протягом 5 хвилин.
Додайте до рагу 170 мл води, накрийте кришкою та тушіть ще 30 хвилин. Овочі мають стати м'якими, але зберегти форму. Поріжте фету і викладіть у суміш. Також додайте молоко. Посоліть та поперчіть. Тушкуйте ще 5 хвилин. Вимкніть вогонь та дайте трохи настоятись. Можна смакувати.
Поради від Інформатора: Для того, щоб смак овочів розкрився повністю, додайте до них спеції, наприклад, куркуму, карі, коріандр, кумин (зіру) або прованські трави (чебрець, орегано). Молоко можна замінити на сметану або вершки. Вони зроблять текстуру ніжною. Кілька крапель лимонного соку або яблучного оцту в кінці приготування допоможуть "освіжити" смак страви.