«Я відчула, що настав час запалити. Я завжди любила рок. Місце для ніжності й акустики — буде завжди. Але зараз я хочу, щоб від моєї музики трясло стіни й горіли очі. «25 годин»— це про те, коли тобі мало 24 годин на добу, бо ти живеш на повну, любиш на повну і береш від життя все!»
Що приготувати з сезонних продуктів, якщо все набридло
Літо - чудова пора для кулінарних експериментів. Сезонні фрукти та овочі дають можливість спробувати незвичайні поєднання.
Інформатор пропонує вам три незвичайних рецепти літніх страв від українського шеф-кухаря і телеведучого Євгена Клопотенка.



Незвичайні рецепти з кабачків можна прочитати тут .
Підписуйтесь на наш Telegram-канал,щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут .