У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Рецепт традиційної шарлотки від Євгена Клопотенка
Шарлотка – найголовніший пиріг осені, його плюсами є простота приготування та мінімальні витрати часу. Традиційно шарлотку печуть із яблуками, але з пирогом можна експериментувати та робити з персиками, грушами, малиною та полуницею.
Інформатор підготував простий рецепт шарлотки від Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: у великій мисці збийте яйця, додайте цукор, ванільний цукор і дрібку солі.
Почистіть яблука й наріжте шматочками, щоб вони були приблизно однакового розміру. Потім збризкайте яблука апельсиновим соком, щоб вони не потемніли. Далі притрусіть яблука ванільним цукром.
Збийте міксером яйця з цукром до появи білої піни. Дочекайтеся, поки яєчно-цукрова маса збільшиться в об'ємі в 3-4 рази й акуратно введіть борошно і перемішайте лопаткою, доки борошно повністю не вмішається в тісто.
Форму змастіть вершковим маслом і злегка посипте борошном, викладіть у форму тісто, розрівняйте лопаткою по всій площі форми.
Зверху на тісто рівномірним шаром викладіть яблука. Випікайте шарлотку в духовці за 180 градусів 30 хвилин.
При подачі можна посипати шарлотку цукровою пудрою.
Нагадаємо, ми писали, як приготувати крем-брюле: найпростіший рецепт складного десерту.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі «Інформатор Live». Підписатися на канал у Viber можна тут.