"Напевно, треба було робити діалог. Завжди треба комунікувати. Найважливіше зараз — це те, що є законопроєкт. Він зареєстрований. Я думаю, що за нього проголосують. Я хочу, щоб це відбулося"
“Любов — це найпотужніше почуття, яке дає нам крила, натхнення, велику радість, молодість, енергію. І щаслива та людина, якій Бог дав можливість пережити і відчути справжнє кохання. Це найбільше надбання і найбільший скарб в житті” - так про свою прем’єру говорить сама співачка.
“Любов — це найпотужніше почуття, яке дає нам крила, натхнення, велику радість, молодість, енергію. І щаслива та людина, якій Бог дав можливість пережити і відчути справжнє кохання. Це найбільше надбання і найбільший скарб в житті” - так про свою прем’єру говорить сама співачка.
Як приготувати популярну страву італійської кухні
Багата осінь щедро ділиться з нами своїми плодами. Серед них є ті, з яких ми можемо приготувати незвичайну і смачну закуску — італійську брускету.
Брускета «народилася» в стародавньому Римі. З часом її рецепт «погуляв» по регіонах Італії й обріс інгредієнтами. Наприклад, спочатку це був підсмажений на вогні хліб, потім етруски додали до нього оливкову олію, п'ємонтці додали часник, калабрійці – помідор і так далі.
У брускети існує багато варіантів, але самі італійці обожнюють тосканський, який у наш час вони вважають класичним. Інформатор пропонує вам його спробувати.
Вимити помідори, обдати їх окропом, очистити від шкурки та нарізати дрібними кубиками.
Вимити, обсушити та дрібно нарізати листя базиліка, змішати їх з помідорами. Перемішати з сіллю і перцем та залишити маринуватися приблизно на годину.
Наразі підсмажити хліб у духовці, на сковороді без масла або (найкращий варіант) на вогні.
Намазати хліб часником та окропити оливковою олією.
Суміш з помідорів викласти на хліб.
Готово. Можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
P. S. Спробуйте приготувати брускету з тонко нарізаним салом!
Смачного і будьте багаті як осінь!