“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Як приготувати популярну страву італійської кухні
Багата осінь щедро ділиться з нами своїми плодами. Серед них є ті, з яких ми можемо приготувати незвичайну і смачну закуску — італійську брускету.
Брускета «народилася» в стародавньому Римі. З часом її рецепт «погуляв» по регіонах Італії й обріс інгредієнтами. Наприклад, спочатку це був підсмажений на вогні хліб, потім етруски додали до нього оливкову олію, п'ємонтці додали часник, калабрійці – помідор і так далі.
У брускети існує багато варіантів, але самі італійці обожнюють тосканський, який у наш час вони вважають класичним. Інформатор пропонує вам його спробувати.
Вимити помідори, обдати їх окропом, очистити від шкурки та нарізати дрібними кубиками.
Вимити, обсушити та дрібно нарізати листя базиліка, змішати їх з помідорами. Перемішати з сіллю і перцем та залишити маринуватися приблизно на годину.
Наразі підсмажити хліб у духовці, на сковороді без масла або (найкращий варіант) на вогні.
Намазати хліб часником та окропити оливковою олією.
Суміш з помідорів викласти на хліб.
Готово. Можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
P. S. Спробуйте приготувати брускету з тонко нарізаним салом!
Смачного і будьте багаті як осінь!