"Ізраїль та Іран так давно воюють, що вже не знають, що, [хай йому грець], вони роблять", - сказав Трамп.
У пісні багато простих, знайомих станів — коли ніби все ще поруч, але вже не разом. Вона про ті моменти, коли зв’язок між людьми стихає не через скандал, а через мовчання, яке стало звичним. Артистка зізнається, що це не пісня про розрив із претензією — це про усвідомлення, що двоє більше не дивляться в один бік.
Як приготувати популярну страву італійської кухні
Багата осінь щедро ділиться з нами своїми плодами. Серед них є ті, з яких ми можемо приготувати незвичайну і смачну закуску — італійську брускету.
Брускета «народилася» в стародавньому Римі. З часом її рецепт «погуляв» по регіонах Італії й обріс інгредієнтами. Наприклад, спочатку це був підсмажений на вогні хліб, потім етруски додали до нього оливкову олію, п'ємонтці додали часник, калабрійці – помідор і так далі.
У брускети існує багато варіантів, але самі італійці обожнюють тосканський, який у наш час вони вважають класичним. Інформатор пропонує вам його спробувати.
Вимити помідори, обдати їх окропом, очистити від шкурки та нарізати дрібними кубиками.
Вимити, обсушити та дрібно нарізати листя базиліка, змішати їх з помідорами. Перемішати з сіллю і перцем та залишити маринуватися приблизно на годину.
Наразі підсмажити хліб у духовці, на сковороді без масла або (найкращий варіант) на вогні.
Намазати хліб часником та окропити оливковою олією.
Суміш з помідорів викласти на хліб.
Готово. Можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
P. S. Спробуйте приготувати брускету з тонко нарізаним салом!
Смачного і будьте багаті як осінь!