Курячий рулет з сиром та копченим підчеревком – рецепт
Якщо ви втомилися на роботі і не хочете стояти біля плити, а вечеря сама себе не приготує
Якщо ви втомилися на роботі і не хочете стояти біля плити, а вечеря сама себе не приготує
Приготувати рулет дуже просто, він обов'язково сподобається всім домочадцям. Гарніром до нього може бути картопля, гречка або інші сезонні овочі.
Інгредієнти
- фарш із курятини – 400 г;
- творог – 400 г;
- яйця – 2 шт;
- підчеревок (краще копчений) - 10-16 слайсів;
- сіль, перець, часник – за смаком;
- очищені волоські горіхи або фісташки - за смаком.
Приготування
Добре змішати творог з курячим фаршем та яйцями, посолити та поперчити.
Сформувати рулет і обернути його скибочками підчеревка.
Розігріти духовку до 180 градусів і поставити до неї рулет на 40-50 хвилин.
Готово! Смачного!