"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Три несподіваних рецепти на зиму з унікальними смаками
Варення - це відмінні ласощі, які легко можна приготувати вдома. З таким десертом можна робити бутерброди, тости, а також прикрашати торти.
Інформатор зібрав 3 рецепти варення з унікальними смаками.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: кабачки вимити, очистити від шкірки, прибрати серцевину з насінням. Нарізати кубиками. Засипати шматочки цукровим піском та дати постояти 10 годин.
Як тільки мине зазначений час, довести кабачки до кипіння на повільному вогні, варити 10 хвилин, потім відставити на 5 годин.
Повторити процес ще двічі. Під час останнього варіння додати лимони, розмелені в блендері або пропущені через м'ясорубку з невеликою кількістю цукру. Варити потрібно до оптимального загущення соку, щоб утворилася стійка крапля на блюдечку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: картоплю потрібно ретельно помити, почистити та відварити до готовності. Поки вона ще гаряча, перетворити на пюре. Далі беремо цукор та розчиняємо його у воді, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Залишається тільки додати картопляне пюре до сиропу, що закипів. Туди ж ідуть спеції, ванільний цукор. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо, помішуючи постійно, десь 15 хвилин. За хвилину до кінця додаємо ром і знімаємо варення з вогню. Його потрібно перелити в стерилізовані банки, закрутити та дати охолонути.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: капусту нашаткувати, перетерти з двома склянками цукру, додати 1 ч.л. лимонної кислоти та перемішати. Залишити на годину, щоб пустила сік.
Зварити сироп: на 1 л. води розчинити 2 кг. цукру, закип'ятити. Віджати капусту, покласти в сироп, помішуючи, проварити, щоб загуснуло. Наприкінці варіння всипати аніс, додати решту лимонної кислоти і перемішати.
Гаряче варення розкласти у простерилізовані банки. Закатати кришками. Тримати у прохолодному приміщенні.
Раніше Інформатор писав як приготувати торт з кабачків. Нагадаємо, як не треба варити варення.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.