У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
"Ця пісня про кохання, складнощі в стосунках, випробування, надію на краще попри всі негаразди та про силу рухатись далі. Глибокі емоції, текст, дещо мрійливий приспів створюють відчуття віри у світле майбутнє, де щастя можливе. P.S. Не переймайтесь, пишу пісні не тільки про історії зі свого життя, а й із життя інших людей, або ж вигадую ситуації. І ця пісня саме такого сюжету".
Рецепти супів від Євгена Клопотенка
З настанням холодів і справжньої осені хочеться зігріватися чимось смачним. Гарячі супи ідеально впораються з цим завданням.
Інформатор зібрав 3 рецепти супів від Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: сало порізати кубиками, а потім підсмажити в жаровні. Далі нарізати яловичину довільними шматками, додати до сала й обсмажити. М'ясо має обсмажитися до рум'яної скоринки, лише після цього додати картоплю, порізану великими шматками.
Томати помити й нарізати великим кубиком. Також нарізати солодкий перець великим кубиком, цибулину розрізати на 4 частини, а перець чилі нарізати слайсами. Овочі перекласти до м'яса й сала.
Додати до м'яса й овочів спеції: паприку, копчену паприку й сіль за смаком. Залити бограч водою так, щоби вона покрила всі інгредієнти, і готувати на середньому вогні до готовності всіх інгредієнтів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: цибулину і моркву очистити, нарізати кубиками і підсмажити в сотейнику на невеликій кількості оливкової олії. Додати роздавлені зубчики часнику. Через одну хвилину додати воду, горошини запашного перцю і лавровий лист. Варити бульйон до готовності моркви.
Баклажани помити, розрізати уздовж і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Посолити за смаком і скропити оливковою олією. Запікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів, а потім ложкою вибрати м'якоть і перекласти її в бульйон. З нього забрати запашний перець і лавровий лист. Інгредієнти ретельно збити блендером. Додати вершки, сіль і перець за смаком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: цибулю очистити і порізати півкільцями. Посмажити її на сковороді з соняшниковою олією та вершковим маслом. Посолити цибулю за смаком. Коли цибуля стане трохи м'якою, всипати борошно і біле сухе вино. Перемішати і випаровувати вино 2-3 хвилини. Потім влити воду, посолити і додати 2-3 лаврових листки.
Підсмажити кілька грінок на сухій сковороді. Перелити суп в місткість, яку можна поставити в духовку, зверху викласти грінки і посипати тертим сиром. Помістити в духовку на 5-8 хвилин при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, що покласти в ланч-бокс: нескладні рецепти обідів, які можна брати з собою.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.