У кожного бувають моменти, коли ніби все добре, але всередині все одно звучить питання “чому?”. Це не драма, це просто історія життя. Ми всі ставимо собі питання, на які немає правильних відповідей.
Рецепти супів від Євгена Клопотенка
З настанням холодів і справжньої осені хочеться зігріватися чимось смачним. Гарячі супи ідеально впораються з цим завданням.
Інформатор зібрав 3 рецепти супів від Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: сало порізати кубиками, а потім підсмажити в жаровні. Далі нарізати яловичину довільними шматками, додати до сала й обсмажити. М'ясо має обсмажитися до рум'яної скоринки, лише після цього додати картоплю, порізану великими шматками.
Томати помити й нарізати великим кубиком. Також нарізати солодкий перець великим кубиком, цибулину розрізати на 4 частини, а перець чилі нарізати слайсами. Овочі перекласти до м'яса й сала.
Додати до м'яса й овочів спеції: паприку, копчену паприку й сіль за смаком. Залити бограч водою так, щоби вона покрила всі інгредієнти, і готувати на середньому вогні до готовності всіх інгредієнтів.

Інгредієнти:
Спосіб приготування: цибулину і моркву очистити, нарізати кубиками і підсмажити в сотейнику на невеликій кількості оливкової олії. Додати роздавлені зубчики часнику. Через одну хвилину додати воду, горошини запашного перцю і лавровий лист. Варити бульйон до готовності моркви.
Баклажани помити, розрізати уздовж і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Посолити за смаком і скропити оливковою олією. Запікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів, а потім ложкою вибрати м'якоть і перекласти її в бульйон. З нього забрати запашний перець і лавровий лист. Інгредієнти ретельно збити блендером. Додати вершки, сіль і перець за смаком.

Інгредієнти:
Спосіб приготування: цибулю очистити і порізати півкільцями. Посмажити її на сковороді з соняшниковою олією та вершковим маслом. Посолити цибулю за смаком. Коли цибуля стане трохи м'якою, всипати борошно і біле сухе вино. Перемішати і випаровувати вино 2-3 хвилини. Потім влити воду, посолити і додати 2-3 лаврових листки.
Підсмажити кілька грінок на сухій сковороді. Перелити суп в місткість, яку можна поставити в духовку, зверху викласти грінки і посипати тертим сиром. Помістити в духовку на 5-8 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, що покласти в ланч-бокс: нескладні рецепти обідів, які можна брати з собою.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.