1000 гривень за вакцинацію можна буде витратити на ліки: хто зможе це зробити

Читать на русском

Гроші українцям почнуть виплачувати з 19 грудня

Читать на русском
1000 гривень за вакцинацію можна буде витратити на ліки: хто зможе це зробити

Гроші українцям почнуть виплачувати з 19 грудня

З 19 грудня у додатку «Дія» почнуть нараховувати 1000 гривень від держави кожному, хто отримав дві дози вакцини від COVID-19. Витратити їх можна буде лише на певні категорії товарів та послуг, проте Президент України Володимир Зеленський заявив, що для людей віком 60+ цей перелік буде трохи ширшим.

Про це глава держави написав у себе в Twitter, – повідомляє Інформатор.

«Програма «єПідтримка» буде розширюватись, щоб нею могли скористатися більше українців. Громадяни у віці 60+ зможуть вже з січня витратити 1 тисячу гривень на соціальні потреби, зокрема, на покупку ліків. Умова: повна вакцинація проти COVID-19, – написав Зеленський.

За його словами, уряд вже отримав відповідне доручення. Коли питання розглянуть — наразі не уточнили.

Нагадаємо, витратити гроші потрібно буде протягом чотирьох місяців, інакше вони повернуться державі. Всю інформацію щодо виплат ми зібрали тут. Також ми підготували докладну інструкцію, як отримати обіцяні гроші за вакцинацію, знайти її можна тут.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.