Вихідний — це не день тижня, а стан душі, який нам усім так потрібен, особливо в кінці року. Ми даруємо цю пісню та кліп кожному, хто втомився і хоче видихнути. Подивіться відео та підніміть собі настрій.
Порадуйте себе ароматом свята
У всьому світі імбирне печиво та пряники — постійні атрибути Нового року та Різдва.
Існують сотні рецептів цих солодощів, але вони відрізняються незначно. Інформатор сьогодні розповість вам, як приготувати імбирне печиво у формі чоловічків. Вже згадали Пряню зі Шрека? Поїхали!
Для прикраси:
1. Масло залишити при кімнатній температурі до розм’якшення. Духовку розігріти до температури 180 градусів. Деко застелити пергаментом.
2. У мисці змішати коричневий цукор, олію, патоку та воду. Збити міксером.
3. Поступово додати решту інгредієнтів. Замісити тісто, накрити, охолоджувати 2 години.
4. Тісто розділити на дві частини. Розкотити кожну частину тіста на посипаній борошном поверхні до товщини 0,6 см.
5. Вирізати формою чоловічків (можна використовувати інші форми для печива). Перекласти печиво на лист, залишаючи між ними відстань 5 см.
6. Залишки тіста скласти разом, знову замісити, розкотити та вирізати печиво.
7. Випікати 10–12 хвилин. Вийняти печиво, охолодити на ґратах. Перед викладанням на лист наступної порції печива, охолодити деко 10 хвилин.
8. У мисці змішати цукрову пудру з водою чи молоком, додати ваніль. Перемішувати до однорідності. За бажанням додати харчовий барвник.
9. Прикрасити печиво на власний розсуд.