"Ми готові до будь-якого формату діалогу, але є умова - повне й безумовне припинення вогню."
«Ліфт» — про внутрішню трансформацію. Про той момент, коли залишаєшся сам на сам із собою у замкненому просторі й не можеш втекти від розмови з власним «Я».
На 25% впали обороти ресторанів за вихідні
В Україні після весняного локдауну 14 % закладів громадського харчування так і не відкрилися. За весь рік із початку епідемії галузь громадського харчування втратила майже 40 % працюючих закладів.
Про це свідчать дані платформи OpenDataBot, — передає Інформатор.
У 20 числах березня в Києві, Львові, Одесі ввели локдаун, який закінчився в кінці квітня. В умовах обмежень «червоної» зони ресторани могли працювати тільки на винос. У деяких областях обмеження були зняті раніше, тому вже в кінці квітня спостерігалося незначне зростання.
На травневі свята обмеження були зняті, проте за цей період галузі громадського харчування відновитися не вдалося — відкрилося тільки + 2 % ресторанів. Оборот також збільшився лише на 2 % в порівнянні з показниками локдауну.
Нагадаємо, в Угорщині люди з «імунною картою» зможуть вести звичайний спосіб життя і відвідувати закриті спа й ресторани. Крім того, у Києві закрили сім закладів за порушення карантину.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоби не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.