У кліпі — реальний стрибок з парашутом, на який артистка наважилась попри сумніви. «Я знала, що мама не підтримає, тому просто зробила це. А вже потім, коли сказала їй, що хочу стрибнути — вона була шокована. Ми посварились. Була напруга, ультиматуми, мовчання. Але я не могла відмінити вже зроблене», — розповідає GROSU.
Італійська кухня – це не лише піца та макарони!
Сьогодні Інформатор розповість вам рецепт улюбленого пирога короля Фердинанда IV, який під силу будь-кому.
Пиріг, який називається Gâteau di patate (Гатó ди патате), з'явився в Неаполі в 1768 році, в день весілля короля Обох Сицилій Фердинанда VI Бурбонського та Марії Кароліни Габсбурзької – наречена запросила на обслуговування урочистостей кращих французьких кухарів, тому у пирога .
Король полюбив цей пиріг, а за ним і вся Італія. Неапольці змінили рецепт, додавши в нього свої інгредієнти, і зараз цей пиріг став їх народним надбанням, і його часто готують для недільних обідів та у свята.
Приготування
Картоплю відварити у шкірці, остудити. Поки картопля охолоджується, слід нарізати салямі, шинку та сир кубиками, а форму для торта змастити вершковим маслом та обсипати панірувальними сухарями.
Коли картопля стане теплою, очистити її від шкірки і натерти на середній тертці.
Перемішати картоплю з яйцями, а потім – з нарізаними кубиками шинки, ковбаси та моцарели до однорідного стану, посолити та поперчити.
Викласти отриману суміш у форму для торта, посипати тертим пармезаном (або замінником) і шматочками вершкового масла.
Випікати в духовці 30 хвилин за температури 180 градусів.
Перед подачею на стіл трохи охолодити. Гато смачно і в холодному вигляді.
Смачного!