“Я готовий на все заради миру в Україні. Якщо завтра Україну приймуть до ЄС та НАТО, я більше не потрібний. Але поки цього не буде, я захищатиму свою країну”
"Це був такий час, коли всі записувалися до тероборони, і були великі черги. Я попросив зайняти мені місце в черзі, щоб я зміг записатися"
Всі ми інколи вдаємо, що все добре, хоча по факту ні. В такі моменти твоє тіло ніби онімівше від душевного болю хоче втекти кудись на вулицю, де холодно і вогко, бо тільки там твій внутрішній стан співпадає з тим що назовні. Задихаючись, ти кричиш в пустоту про те, як тобі погано.
Степанов пояснив правила в зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією
В Україні збільшується кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Уряд вводить додаткові заходи безпеки, які стосуються всіх сфер в житті - в тому числі громадського харчування. Крім того, в ресторанах і кафе через похолодання поступово закриваються літні майданчики.
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов роз'яснив, як повинні працювати заклади громадського харчування в умовах карантину, передає Інформатор.
Він на своєму прикладі пояснив, як потрібно поводитися відвідувачам ресторану:
"Я Вам розповім на своєму прикладі, як я відвідую такі заклади харчування іноді в неділю зі своєю сім'єю. Ми заходимо в ресторан обов'язково в масці, коли приходимо до столика, то сідаючи - знімаємо маски ".
За столом повинні знаходитися не більше чотирьох дорослих. Якщо в компанії є дитина до 14 років - вона теж може сидіти за столом п'ятою. При цьому, якимось чином потрібно забезпечити дистанцію 1,5 метра між відпочивальниками.
Що стосується правил роботи для персоналу, то вони залишаються незмінними - антисептики на вході та, бажано, на кожному окремому столику.
Всі співробітники повинні бути в масках, які щільно закривають ніс і рот. Це стосується не тільки офіціантів, а й персоналу на кухні.
Детальніше про те, що ще вчора вирішили на засіданні Кабміну, читайте тут.Про те, що робити, якщо у вас симптоми коронавірусу, читайте за посиланням.
Фото: Posta-Magazine