Свинина з яблуками в духовці: як приготувати смачну страву за італійським рецептом
Зимовим вечором ця страва особливо апетитна.
Зимовим вечором ця страва особливо апетитна.
Італійська кухня вважається однією з найкращих у світі, тому що страви цієї кухні прості та швидкі у приготуванні, а які ж смачні!
Сьогодні Інформатор розповість, як готують свинину з яблуками в Італії.
Інгредієнти
- свинина (краще вирізка або корейка) – 800 г;
- яблука – 4 шт;
- волоські горіхи очищені – 7-8 шт;
- сало з прошарком – 100 гр;
- масло вершкове – 20 гр;
- часник – 1 зубчик;
- олія рослинна - 1 ст. ложка;
- сіль, чорний перець – до смаку.
Приготування
Волоські горіхи подрібнити, з часнику вичавити сік. Змішати горіхи, часниковий сік, дрібку солі та рослинну олію, відставити убік, щоб вони промаринувалися.
2 яблука очистити та натерти на великій тертці, а решту 2 - нарізати часточками.
Свиняче м'ясо помасажувати з сіллю та перцем, зробити в ньому глибокий надріз, щоб воно розкривалося, як книга. У цей надріз викласти терте яблуко та мариновані в олії з часником горіхи.
Покрити корейку тонко нарізаним салом і зафіксувати все це ниткою, щоби не розвалилося в процесі приготування.
Викласти у форму корейку разом з дольками яблук, що залишилися.
Випікати в духовці за 180 градусів 1 годину 15 хвилин.
Можна випікати корейку разом із картоплею, а можна придумати інший гарнір.
Смачного!
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.