"Напевно, треба було робити діалог. Завжди треба комунікувати. Найважливіше зараз — це те, що є законопроєкт. Він зареєстрований. Я думаю, що за нього проголосують. Я хочу, щоб це відбулося"
«Яблучко» — це також пісня обʼєднання. Її слухають, які знають як це — чекати. Ті, хто знає — як це боронити. Люди, які понесли втрати, але не втратили віри. Вона не дає інструкцій і не вимагає рішень. Вона просто тримає — і відкриває здатність бачити серцем. Бачити однозначно, без сумнівів. Як на долоні.
«Яблучко» — це також пісня обʼєднання. Її слухають, які знають як це — чекати. Ті, хто знає — як це боронити. Люди, які понесли втрати, але не втратили віри. Вона не дає інструкцій і не вимагає рішень. Вона просто тримає — і відкриває здатність бачити серцем. Бачити однозначно, без сумнівів. Як на долоні.
Зимовим вечором ця страва особливо апетитна.
Італійська кухня вважається однією з найкращих у світі, тому що страви цієї кухні прості та швидкі у приготуванні, а які ж смачні!
Сьогодні Інформатор розповість, як готують свинину з яблуками в Італії.
Волоські горіхи подрібнити, з часнику вичавити сік. Змішати горіхи, часниковий сік, дрібку солі та рослинну олію, відставити убік, щоб вони промаринувалися.
2 яблука очистити та натерти на великій тертці, а решту 2 - нарізати часточками.
Свиняче м'ясо помасажувати з сіллю та перцем, зробити в ньому глибокий надріз, щоб воно розкривалося, як книга. У цей надріз викласти терте яблуко та мариновані в олії з часником горіхи.
Покрити корейку тонко нарізаним салом і зафіксувати все це ниткою, щоби не розвалилося в процесі приготування.
Викласти у форму корейку разом з дольками яблук, що залишилися.
Випікати в духовці за 180 градусів 1 годину 15 хвилин.
Можна випікати корейку разом із картоплею, а можна придумати інший гарнір.
Смачного!