Свинина з яблуками в духовці: як приготувати смачну страву за італійським рецептом

Зимовим вечором ця страва особливо апетитна.

Свинина з яблуками в духовці: як приготувати смачну страву за італійським рецептом

Італійська кухня вважається однією з найкращих у світі, тому що страви цієї кухні прості та швидкі у приготуванні, а які ж смачні!

 Сьогодні Інформатор розповість, як готують свинину з яблуками в Італії.

Інгредієнти

  • свинина (краще вирізка або корейка) – 800 г;
  • яблука – 4 шт;
  • волоські горіхи очищені – 7-8 шт;
  • сало з прошарком – 100 гр;
  • масло вершкове – 20 гр;
  • часник – 1 зубчик;
  • олія рослинна - 1 ст. ложка;
  • сіль, чорний перець – до смаку.

Приготування

Волоські горіхи подрібнити, з часнику вичавити сік. Змішати горіхи, часниковий сік, дрібку солі та рослинну олію, відставити убік, щоб вони промаринувалися.

2 яблука очистити та натерти на великій тертці, а решту 2 - нарізати часточками.

 Свиняче м'ясо помасажувати з сіллю та перцем, зробити в ньому глибокий надріз, щоб воно розкривалося, як книга. У цей надріз викласти терте яблуко та мариновані в олії з часником горіхи.

 Покрити корейку тонко нарізаним салом і зафіксувати все це ниткою, щоби не розвалилося в процесі приготування.

 

Свинина
 

Викласти у форму корейку разом з дольками яблук, що залишилися.

Випікати в духовці за 180 градусів 1 годину 15 хвилин.

 
Свинина
 

Можна випікати корейку разом із картоплею, а можна придумати інший гарнір.

 Смачного!

 

 

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube