“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Під час інтерв'ю він показав ведучому м'ясо бобра, яке знаходиться у контейнері
Шеф-кухар та засновник проекту «Нове шкільне харчування» Євген Клопотенко потрапив у скандал, він приготував серце червонокнижного лося. Фахівців просять розібратися в ситуації та з'ясувати, де він узяв вбиту тварину.
Про це повідомляє Інформатор із посиланням на зоозахисну організацію UAnimals.
«В інтерв'ю одному з ютуб-проектів шеф-кухар Клопотенко хизується стравами з диких та рідкісних видів тварин. Весь список звучить просто жахливо, а у випадку страви із серця лося говорить про порушення закону», - йдеться у повідомленні.
Зоозахисники нагадали, що лось в Україні перебуває на межі зникнення і ця тварина занесена до Червоної книги, тому її вбивство є порушенням закону. За фактом відео направили запит до Держпродспоживслужби та Держекоінспекції. Зоозахисники просять фахівців розібратися у ситуації. Також вони готують заяву до поліції.
У коментарях люди висловлюють невдоволення, вони розчаровані поведінкою Клопотенка. Він відповів на звинувачення та зазначив, що продукти, які він використовує, — фермерські.
«Я можу жартувати про лося, але коли ситуація стосується роботи з продуктами, я маю принципи. Якщо працюю з м'ясом, то здебільшого використовую тварин сільського господарства. Мій підхід — не використовувати більше м'яса, ніж потрібно. Балансую його альтернативами, ставлюся відповідально до субпродуктів і додаю їх у їжу, а не викидаю. У моєму ресторані справді є дичина. Але вона, по-перше, в обмеженій кількості. По-друге, це дичина лише від постачальників, які працюють у рамках закону та мають договори з фермерськими господарствами. Тому і бобер, і кабан, яких я використовую — фермерські. Закликаю всіх свідомо ставитися до продуктів та інформації, з якою взаємодієте», - зазначив Клопотенко.
Зазначимо, штраф за незаконну здобич, знищення чи пошкодження тварин, занесених до Червоної книги України, становить 195 тисяч гривень.
Нагадаємо, у Житомирській області браконьєри застрелили вагітну лосиху. на Одещині незаконно утримують червонокнижного пелікана на базі відпочинку.
Також Інформатор писав, у селищі Волинської області запровадили карантин через сказ у лисиці, яку спіймав мисливець.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.