У кліпі — реальний стрибок з парашутом, на який артистка наважилась попри сумніви. «Я знала, що мама не підтримає, тому просто зробила це. А вже потім, коли сказала їй, що хочу стрибнути — вона була шокована. Ми посварились. Була напруга, ультиматуми, мовчання. Але я не могла відмінити вже зроблене», — розповідає GROSU.
Є кілька різновидів страв та закусок, які пригодяться для цих цілей
Новий рік – на носі. У багатьох будинках радують око ошатні зелені красуні, розвішані гірлянди, а господині копошаться на кухні, щоб гідно зустріти гостей за новорічним столом завтра ввечері.
Інформатор зібрав поради, які заготовки можна зробити перед святом, щоб не стояти біля плити весь день.
Прийдешній рік — рік Чорного Водяного Тигра. Хижак любить м'ясо, тому без нього не обійтися цього разу за новорічним столом.
Зручним способом частування, яке готуватиметься заздалегідь, є нарізки. Це можуть бути ковбасні, м'ясні чи сирні нарізки.
Нарізку можна зробити прямо в супермаркеті, а вдома лише викласти на гарний посуд, який ви поставите на новорічний стіл. Все потрібно обернути харчовою плівкою, щоб до моменту подачі продукти не обвітрилися.
Паштет є особливим різновидом фаршу, подрібненого в м'ясорубці або в ручну м'якоті м'яса, наприклад, курки або риби, можливо, з додаванням овочів, грибів, яєць, олії та спецій.
Паштет із печінки, рецепти якого найпопулярніші, часто використовується для бутербродів або як начинка для пиріжків. Печінковий паштет – це смачно, ситно та завжди – святково.
Пропонуємо до вашої уваги рецепт домашнього печінкового паштету, який так само можна приготувати заздалегідь.
Печінка свіжа (теляча, яловича або свиняча) - 500 г |
||
Олія вершкове - 50 г |
||
Морква середня (відварена) - 1 шт. |
||
Цибуля ріпчаста (середня) - 2 шт. |
||
Олія - 2 ст. ложки |
||
Сіль - за смаком |
||
Перець - за смаком |
Розігріваємо олію на сковороді. Очищену від плівок печінку промокаємо паперовим рушником і обсмажуємо на олії. Обсмажуємо печінку з двох сторін до готовності, щоб усередині вона була добре просмажена.
Дрібно ріжемо цибулю. Витираємо насухо сковороду і в ній на олії обсмажуємо дрібно порізану цибулю.
У блендер додаємо печінку, обсмажену цибулю, моркву, перець, сіль та вершкове масло. Розмелюємо все до консистенції паштету.
Викладаємо в ємність та ставимо в холодильник. Можна залити паштет розтопленим жиром, щоб краще зберігся.
У здобні кошики зручно та смачно лягають салати. Купити їх можна в тому самому супермаркеті, а начинити - задовго до приходу гостей, поклавши в холодильник під харчовою плівкою.
Незвичайно подати улюблений багатьма салат із крабових паличок можна саме так.
Крабові палички - 400 г |
||
Кукурудза консервована - 1 банка (200 г) |
||
Яйця курячі - 4-5 шт. |
||
Сир твердий - 200 г |
||
Часник - 1-2 зубчики |
||
Цибуля ріпчаста (за бажанням) - 1 шт. |
||
Майонез - 150 г (за смаком) |
||
Сіль - за смаком |
||
Перець свіжомелений - за смаком |
У воді круто відварюємо яйця (10 хвилин після закипання), остуджуємо, очищаємо, нарізаємо їх кубиками або трьома на крупній тертці.
Крабові палички, краще не заморожені, а охолоджені - вони соковитіші - ріжемо кубиками. Ріжемо кубиками сир, дрібно ріжемо цибулю.
Пропускаємо через часникодавку часник. Відкриваємо баночку консервованої кукурудзи та зливаємо звідти рідину. З'єднуємо інгредієнти в салатниці та перемазуємо майонезом. Насипаємо в кошики та ставимо в холодильник до подачі.
Новорічний варіант - бутерброди з червоною рибою або ікрою, оливками на маслі та хрусткому хлібі. Так само можна зробити їх заздалегідь і навіть викласти на блюдо. З обіду та до вечора вони можуть простояти під харчовою плівкою у прохолодному приміщенні кухні.
Бутерброди-канапе набувають все більшої популярності, оскільки така закуска швидко і легко готується, відрізняється оригінальністю та привабливим виглядом. Пропоную вашій увазі смачні канапе "Асорті", основа цих канапе - сир та шинка.
Хліб житній – 75 г |
||
Шинка – 100 г |
||
Сир – 50 г |
||
Ананас консервований – 1 колечко |
||
Огірки мариновані – 1 шт. |
||
Помідори чері – 3 шт. |
||
Оливки – 3 шт. |
Наперед можна зварити класичний холодець. Це ситна м'ясна страва, яку люблять багато хто, і яка припаде до душі господареві наступного року - Тигру.
М'якуш яловичини - 1 кг |
||
Свинячі ніжки - 700 г |
||
Морква - 3 шт. |
||
Цибуля ріпчаста - 1 шт. |
||
Стебла селери - 2 шт. |
||
Перець горошком – 10 шт. |
||
Лавровий лист - 3-4 шт. |
||
Часник – 5 зубчиків |
||
Вода – 1,7 л |
||
Сіль – 1,5 ст. ложки |
||
Перець чорний мелений - 1/2 ч. ложки |
||
Листя петрушки |
Ну і звісно ж, заздалегідь ви можете зібрати гарний кошик фруктів до Новорічного столу. Але ставити її на стіл цього року не рекомендується – Тигр не любить солодке.
Фрукти варто вимити, якщо ви робите нарізку - її також варто застікерувати.
Раніше Інформатор повідомляв, як приготувати класичний салат "Олів'є" та не тільки.
Також ми писали про добірку листкових салатів до новорічного столу.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Слідкуйте за новинами онлайн прямо в месенджері на нашому Telegram-каналі Інформатор Live . Підписатися на канал у Viber можна тут .