У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
Як Ігор Рець вижив на стежці ухилянтів із Закарпаття в Румунію
Кореспондент Інформатора забрався на високогір'я Карпат і прожив тиждень у притулку для туристів, щоби взяти інтерв'ю у ухилянтів; на шляху він зустрів прикордонників, військкомів із Хуста, а також численні порушення закону
Подорож Ігоря закінчилася у ТЦК та СП Хуста, звідки, як вважають ухилянти, одна дорога – до учебки, а потім на фронт. У Хусті кореспондент Інформатора зафіксував численні порушення закону. Підсумком поїздки став докладний звіт про пригоди. Інформатор публікує цей звіт у кількох частинах.
STASYA - Можливо то був сон
Зараз слухають і кайфують - прем'єра кліпу
"Ця пісня про кохання, складнощі в стосунках, випробування, надію на краще попри всі негаразди та про силу рухатись далі. Глибокі емоції, текст, дещо мрійливий приспів створюють відчуття віри у світле майбутнє, де щастя можливе. P.S. Не переймайтесь, пишу пісні не тільки про історії зі свого життя, а й із життя інших людей, або ж вигадую ситуації. І ця пісня саме такого сюжету".
ТОП-5 найбагатших людей України у рейтингу Forbes
Вказана динаміка змін за поточний рік
1
Рінат Ахметов
$4,0 млрд.
2
Віктор Пінчук
$2,0 млрд.
3
Вадим Новинський
$1,2 млрд.
4
Костянтин Жеваго
$1,2 млрд.
5
Геннадій Боголюбов
$1,0 млрд.
Підземна тюрма ТЦК на Закарпатті
Історія Олександра Литвина
Заброньованого чоловіка з Дніпра затримали біля Говерли, звинуватили у спробі незаконного перетину кордону та тримали у ТЦК міста Хуст
ТОП-10 найпотужніших економік світу
За даними Світового банку
1
США
$27 360,935 млрд.
2
Китай
$17 794,782 млрд.
3
Німеччина
$4 456,081 млрд.
4
Японія
$4 212,945 млрд.
5
Індія
$3 549,919 млрд.
6
Велико-британія
$3 340,032 млрд.
7
Франція
$3 030,904 млрд.
8
Італія
$2 254,851 млрд.
9
Бразилія
$2 173,666 млрд.
10
Канада
$2 140,086 млрд.
Підпал авто ЗСУ
Кому саме спецслужби РФ через ресурси з працевлаштування пропонують легкі гроші за злочин против оборони держави: розслідування Інформатора
Під виглядом людини, яка шукає швидкий заробіток, наш кореспондент Ігор Рець поспілкувався в соцмережах з російськими вербувальниками та зробив висновки, що можуть бути корисні для безпеки ваших дітей та друзів
Кулінарний рецепт від Інформатора
Любовна страва зі Шрі-Ланки - підходить на свята
Існує думка, що шрі-ланкійський пиріг кохання, який готують до Різдва походить від португальського торта під назвою bolo d'amor – дослівно "пиріг кохання" – терпкого десерту, виготовленого з манної крупи, кеш'ю та хересу, зі схожою текстурою.
Сезонні рецепти: п'ять незвичайних страв з кабачків
Кабачки - універсальний продукт. Вони не багато коштують в сезон, а приготувати з них можна практично що завгодно.
Якщо ви ставите питанням, що можна приготувати з кабачків - читайте наш матеріал. Інформатор обрав п'ять нестандартних рецептів для тих, кому набридли просто смажені овочі або оладки.
Фритата
Інгредієнти:
середній кабачок - 1 шт .;
болгарський перець - 1 шт .;
цибулина - 1 шт;
1 пучок зелені;
оливкова олія - 1 ст.л .;
сіль і чорний мелений перець - за смаком;
4 яйця;
½ склянки молока.
Приготування:
Кабачок очистити від шкірки і нарізати соломкою. Так само нарізати перець. Цибулю порізати кубиками
Обсмажити цибулю на оливковій олії, додати до нього кабачки. Смажити під кришкою 2-3 хвилини.
Збийте яйця, зелень і молоком. Залийте кабачки цією сумішшю.
Смажити на повільному вогні до готовності або запекти в духовці.
Фаршировані кабачки
Інгредієнти:
курячі грудки (зі шкірою) - 2 шт.
кабачки - 2 шт.
печінка куряча - 500 г
білки яєчні - 4 шт.
вершки жирністю 10% - 150 мл
кукурудза консервована - 100 г
кріп - 1 пучок
сметана - 300 г
цибуля ріпчаста - 1 цибулина
петрушка - 2-3 гілочки
масло рослинне - для обсмажування
сіль
Приготування:
Вимити курячі грудки і печінку, пропустити через м'ясорубку або блендер . Додати збиті білки і вершки, знову перемолоти. Посолити і поперчити фарш.
Подрібнити кріп, додати його до фаршу, додати туди ж кукурудзу.
Вимити кабачки, відрізати верхівки з одного боку. Акуратно вийняти серцевину
Заповнити кабачки фаршем. Закріпити зрізані верхівки назад зубочистками.
Обсмажити кабачки з усіх боків до рум'яної скоринки в глибокій сковороді.
Викласти обсмажені кабачки в каструлю. Залити соусом зі сметани, нарізаного зеленого лука і петрушки. Тушкувати під кришкою на середньому вогні 35-40 хв. Час від часу перевертати кабачки.
Кабачкова запіканка з бринзою і зеленню
Інгредієнти:
невеликі кабачки - 3 шт;
вершкове масло - 50 г;
борошно - 2 ст.л .;
молоко - 1 стакан;
2 яйця;
сіль і чорний мелений перець - за смаком;
1 пучок петрушки;
1 пучок базиліка;
бринза - 200 г;
твердий сир - 100г;
соняшникова олія для змащування.
Приготування:
Кабачки помийте і зніміть шкірку, наріжте тонкими кружечками.
Варіть кабачки протягом 3-5 хвилин.
Обсмажте борошно на вершковому маслі. Вливайте молоко і яйця, збиті вінчком. Помішуйте, щоб в соусі не було грудочок.
Викладіть кабачки в форму для запікання, змащену маслом.
Розітріть подрібнену зелень з бринзою, викладіть суміш на кабачки і залийте соусом.
Випікайте 20-25 хвилин за температури 200 градусів.
Хрусткі кабачкові палички в паніровці
Інгредієнти:
400 г кабачків
50 г борошна
20 г крохмалю
сіль
мелений чорний перець
1 яйце
100-120 г панірувальних сухарів
30 г твердого дрібно натертого сиру
щіпка сухого чебрецю
Для соусу:
2-3 гілочки кінзи
2 зубчики часнику
200 г натурального йогурту
1-2 ст. л. оливкового масла
Приготування:
Наріжте кабачки вздовж, шматочками по 6-8 см завдовжки. Кожну частину наріжте часточками, як для картоплі фрі. Просушіть паперовим рушником.
Ретельно обваляйте кабачкові часточки в борошні, крохмалі, солі і перці.
Збийте яйце. Змішайте в окремій ємності панірувальні сухарі, натертий сир і чебрець.
Умочіть скибочки кабачка спочатку в яйце, потім в сухарі, потім викладайте в форму або на решітку на відстані один від одного.
Запікати в духовці 15-20 хвилин за 200 градусів.
Подавайте з соусом.
Холодний кабачковий суп Гаспачо за рецептом Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
кабачок великий - 1 шт;
огірки - 2-3 шт.
м'ята
часник
оливкова олія
сіль
Приготування:
Огірки і кабачки нарізати великими шматочками в пропорції 1: 1.
Почистити часник, порвати м'яту. Все скласти до блендеру.
Додати оливкову олію (2-3 ложки) і сіль за смаком.
Перебити все до консистенції супу-пюре.
Подавати з листочками м'яти, холодним.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал,щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут .