Ці страви вам сподобаються
У новорічну ніч прийнято накривати святковий стіл зі стравами, що створюють відповідну атмосферу. Для двох можна приготувати кілька гарячих і не тільки страв, які не заберуть багато часу, але водночас не залишать вас байдужими.
Про те, що приготувати на Новий рік на двох – у матеріалі Інформатора .
Відмінна та проста у приготуванні страва, яка може бути основною на вашому столі. До того ж – дієтична.
Інгридієнти:
Тут все просто. Ріжемо на шматочки курку, подрібнюємо цибулю та часник, додаємо приправи та маринуємо це 20 хвилин.
Далі курячі шматочки необхідно нанизати на шпажки та викласти на глибоку форму, застелену фольгою. Потім розкладіть поверх шашлику, нарізане пластинками вершкове масло, та сухувата за своєю природою куряча грудка, вийде соковитішою.
Духовку розігрійте до 200 градусів та відправляйте туди курку на 20 хвилин. Перевертати необов'язково. Насолоджуйтесь.
Ця страва завжди виглядає чудово, а приготувати її може навіть новачок у кухонних справах.
Інгредієнти:
Зварені круто яйця, сир та вершкове масло натираємо на дрібній тертці. Додаємо майонез, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. З отриманої маси катаємо невеликі кульки, всередину кожної кладемо половинку волоського горіха, обвалюємо кульки у подрібненому кропі (замість кропу можна використати горіхові крихти) і ставимо до холодильника на 20 хвилин.
Святкові закуски у вигляді бутербродів, міні-бутербродів будуть гарним доповненням до вашого столу.
Канапе на паличках - страва з невеликих шматочків різноманітних продуктів, що поєднуються на один укус, які насаджують на спеціальні шпажки. Вони можуть бути фруктовими, овочевими, рибними, м'ясними чи асорті. Дуже оригінальними та красивими виходять канапе зі свіжих огірків, які є стійкою основою закуски, червоної солоної риби, маслин та петрушки. Щоб додати страві яскравості та краси, скибочки риби згортаємо в рулетики та насаджуємо на шпажки.
Цей салат шарами точно сподобається тим, хто любить суші та роли.
Інгредієнти:
Тут доведеться трохи попрацювати, але впоратися з приготуванням може і людина, яка не готує професійно. Прикріплюємо відео до рецепту:
Рибна кухня малокалорійна та корисна для здоров'я. При цьому риба готується набагато швидше за м'ясо і при правильному зверненні виглядає дуже апетитно.
Інгредієнти:
Філе червоної та білої риби необхідно пропустити окремо через м'ясорубку. Цибулю, замочену у воді або молоці хліб також пропустити через м'ясорубку і порівну додати в обидва фарші, поперчити, посолити. На харчову плівку викласти шар із фаршу червоної риби, посипати зеленню, поверх викласти шар із фаршу білої риби. Отримане тісто розрівняти, за допомогою харчової плівки скачати в досить тугий рулет, розрізати на шматочки і запекти в духовці протягом 30 хвилин при 180 градусах. Зауважу, що рибні рулетики гарні як у гарячому, так і холодному вигляді.
Раніше ми повідомляли, якою буде погода на Новий рік .
Також писали про те, що робити, якщо у вас вдома живе кіт, але ви хочете поставити ялинку .
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Слідкуйте за новинами онлайн прямо в месенджері на нашому Telegram-каналі Інформатор Live . Підписатися на канал у Viber можна тут .