«США припиняють постачати нам ракети для ППО. Це примус до поступової капітуляції. Коли по містам почнуть летіти сотні балістичних ракет і тисячі дронів. І коли все це буде неможливо збивати - нам доведеться сідати за стіл переговорів.»
Цю пісню я написав, бо справді боліло. Я не спав всю ніч і намагався якомога більше висловити блокноту. Найважливіше в цій роботі — це те, що вона не вигадана, не вкрадена в іншого артиста.
Бізнесмени зазнають збитків через запровадження карантину
Творці системи автоматизації для кафе, ресторанів і магазинів Poster провели дослідження впливу перші трьох днів тотального карантину в Україні на заклади громадського харчування. Виявилося, щозапроваджений локдаун обрушив їх виручку на 25%.
Про це повідомив Poster,- передає Інформатор .
Для дослідження фахівці Poster проаналізували прибуток 2000 закладів за 8-10 січня 2021 року і 10-12 січня 2020. Незважаючи на дозвіл для ресторанів і кафе працювати на винос і доставку, в порівнянні з минулим роком, їх дохід знизився в середньому в чотири рази. Так, кафе втратили 40%, кальянні - 39%, пекарні - 37%, піцерії - 23%, фастфуд - 14%, кондитерські - 16%, а кав'ярні - 12% від торішніх продажів. Найбільше постраждали ресторани - 58%, і бари - 51%.
При цьому бізнес на доставках виріс на 5%, а на суші-на цілих 25%.
"Якщо згадати «весняний» локдаун, тоді оберти знизилися відразу ж у всіх без винятку типів бізнесу, включаючи доставку. Нерозуміння термінів карантину, відсутність налагоджених процесів доставки, інформаційна паніка в той період обрушили виручку закладів до 26% привели до тимчасового закриття більше 60 % рестораторів ", - резюмує аналітик Poster Володимир Сілівейстр.
Нагадаємо, раніше в Україні діяв карантин вихідного дня, коли кафе, магазинах і ресторанах заборонялося працювати з ночі п'ятниці до ранку понеділка.Щоб обійти правила, в Тернополі бізнесмен переробив ресторан в храм, щоб працювати на вихідних .