“Всюди, де вони росіяни заходили на наші території, вони знищували школи та церкви. Росіяни вбили 50 священнослужителів тільки за те, що вони “повинні” були служити патріарху Кірілу та їхній церкві, а священник служить людям та Богу”
"Зеленський і Україна хотіли б укласти (мирну) угоду і зупинити божевілля... Необхідно негайно припинити вогонь і почати переговори"
Наступний тиждень 16-22 грудня несе нам одразу дві добрі новини
«Вірні друзі» — розповідає про прості, але важливі істини, це справжній тост за дружбу, яка стає опорою та долає час і відстані, нагадування про те, як важливо залишатися щирими в цьому швидкоплинному світі, де спогади гріють душу, а моменти разом залишаються в серці назавжди.
Деякі люблять погорячіше: рецепт курочки по-сицилійськи
Інформатор продовжує знайомити вас із рецептами італійської кухні, які можна приготувати в українських реаліях. Сьогодні на порядку денному – курка по-сицилійськи, приготувати яку буде неважко навіть після 8-годинного робочого дня.
*каперси можна замінити огірками-корнішонами;
**кріп можна замінити листям м'яти або меліси.
Вимити і обсушити помідори, розрізати їх на 2 частини. Очистити перці від насіння та дрібно нарізати. Відкласти в бік.
Розігріти на сковороді олію, протягом 2 хвилин обсмажити на ньому часник та перець, потім додати курку до пательні.
На середньому вогні обсмажити курку з двох сторін до легкої рум'яності, потім додати до неї помідори, оливки та каперси.
Ароматизувати страву, що готується, кропом і полити вином, почекати, поки вино випарується майже цілком, та залити курку водою.
Накрити курку кришкою і відпочивати 30 хвилин, поки курочка тушкуватиметься на маленькому вогні.
Зняти кришку зі сковороди і продовжити тушкувати сицилійку ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
Перед подачею на стіл курку посолити та прибрати зі сковороди часник.
Смачного!
PS Зберігати страву можна в холодильнику у герметичному контейнері 3 дні.