"Ізраїль та Іран так давно воюють, що вже не знають, що, [хай йому грець], вони роблять", - сказав Трамп.
Про наше подружжя ходить чимало пліток і сам факт уваги до наших персон з боку жовтої преси не може не тішити. Тому спростовувати дописи неофіційних ЗМІ ми не збиралися - «гори гори ясно!» Проте ця пісня - це трохи крапок над «і».
Деякі люблять погорячіше: рецепт курочки по-сицилійськи
Інформатор продовжує знайомити вас із рецептами італійської кухні, які можна приготувати в українських реаліях. Сьогодні на порядку денному – курка по-сицилійськи, приготувати яку буде неважко навіть після 8-годинного робочого дня.
*каперси можна замінити огірками-корнішонами;
**кріп можна замінити листям м'яти або меліси.
Вимити і обсушити помідори, розрізати їх на 2 частини. Очистити перці від насіння та дрібно нарізати. Відкласти в бік.
Розігріти на сковороді олію, протягом 2 хвилин обсмажити на ньому часник та перець, потім додати курку до пательні.
На середньому вогні обсмажити курку з двох сторін до легкої рум'яності, потім додати до неї помідори, оливки та каперси.
Ароматизувати страву, що готується, кропом і полити вином, почекати, поки вино випарується майже цілком, та залити курку водою.
Накрити курку кришкою і відпочивати 30 хвилин, поки курочка тушкуватиметься на маленькому вогні.
Зняти кришку зі сковороди і продовжити тушкувати сицилійку ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
Перед подачею на стіл курку посолити та прибрати зі сковороди часник.
Смачного!
PS Зберігати страву можна в холодильнику у герметичному контейнері 3 дні.