«За моєю оцінкою, я не думаю, що ми досягнемо тут прориву, доки президент [ред. - Трамп] і президент Путін не будуть взаємодіяти безпосередньо з цього питання.»
Трек «Боляче» — про ті стосунки, які давно мали б залишитися в минулому, але вперто не йдуть із голови. Про людей, які вже ніби відпустили, але ловлять себе на думці, що досі болить. Для тих, хто сміється на зустрічах, але подумки все одно шукає її очі. Хто робить вигляд, що забув, — але пам’ятає.
Деякі люблять погорячіше: рецепт курочки по-сицилійськи
Інформатор продовжує знайомити вас із рецептами італійської кухні, які можна приготувати в українських реаліях. Сьогодні на порядку денному – курка по-сицилійськи, приготувати яку буде неважко навіть після 8-годинного робочого дня.
*каперси можна замінити огірками-корнішонами;
**кріп можна замінити листям м'яти або меліси.
Вимити і обсушити помідори, розрізати їх на 2 частини. Очистити перці від насіння та дрібно нарізати. Відкласти в бік.
Розігріти на сковороді олію, протягом 2 хвилин обсмажити на ньому часник та перець, потім додати курку до пательні.
На середньому вогні обсмажити курку з двох сторін до легкої рум'яності, потім додати до неї помідори, оливки та каперси.
Ароматизувати страву, що готується, кропом і полити вином, почекати, поки вино випарується майже цілком, та залити курку водою.
Накрити курку кришкою і відпочивати 30 хвилин, поки курочка тушкуватиметься на маленькому вогні.
Зняти кришку зі сковороди і продовжити тушкувати сицилійку ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
Перед подачею на стіл курку посолити та прибрати зі сковороди часник.
Смачного!
PS Зберігати страву можна в холодильнику у герметичному контейнері 3 дні.