"Закохуюсь" - це емоційний, але водночас танцювальний трек, який легко лягає на тіло та серце. Це історія жінки, яка більше не хоче застрягти в образі і драмі. Вона хоче жити якісно, по-дорослому, у стосунках, де є взаємність, діалог, тепло і танець, навіть якщо лише наодинці.
Київська перепічка стала першим столичним фастфудом
Легендарна київська перепічка знову здорожчала. Тепер її ціна — 40 гривень замість 35. За рік з візитівкою Києва це сталось вже вдруге.
Про це повідомляє "Твоє місто".
Київська перепічка - це гаряча сосиска у дріжджовому тісті, яку обсмажують у фритюрі. Страва стала настільки популярна, що її згадують у деяких сучасних путівниках та туристичних сайтах, як одну з кулінарних візитівок міста
Скуштувати перепічку можна у самому центрі столиці - на вулиці Богдана Хмельницького, Там її почали продавати у 1981 році за 22 копійки. За свою історію "Київська перепічка" жодного разу не закривалась і не змінювала розташування. Асортимент не змінювався, а аби вхопити ласий шматок завжди стояли черги. Єдина нестабільна річ в її історії – ціна. У 2010-х страву довгий час можна було купити за 4,5 гривень. У 2015 році вона подорожчала до 8 грн, а потім щороку ціна підіймалася на 1-3 гривні. У 2021 році вона вже коштувала 25 грн, а на початку 2022-го - 30. Востаннє ціна на перепічку виросла з 30 до 35 грн місяць тому. Тепер же коштує 40 гривень.
В мережі ширяться ймовірні рецепти відомого київського фастфуду. Однак перевірити оригінал з аналогами можна лише спробувавши приготувати цю страву власноруч.
Інгредієнти:
Техніка приготування:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.