«За моєю оцінкою, я не думаю, що ми досягнемо тут прориву, доки президент [ред. - Трамп] і президент Путін не будуть взаємодіяти безпосередньо з цього питання.»
Трек «Боляче» — про ті стосунки, які давно мали б залишитися в минулому, але вперто не йдуть із голови. Про людей, які вже ніби відпустили, але ловлять себе на думці, що досі болить. Для тих, хто сміється на зустрічах, але подумки все одно шукає її очі. Хто робить вигляд, що забув, — але пам’ятає.
Розповідаємо про те, як з'явився цей бренд, хто його засновник та в чому особливість напою
Jack Daniel's – американський бренд віскі, який став популярним у всьому світі. Щороку люди купують понад 6 мільйонів пляшок цього напою.
До появи в штатах «Сухого закону» у Теннессі існувала велика кількість виробників алкоголю. З тих часів залишилося лише 2 бренди - Jack Daniel's та George Dickel. Заводи цих підприємств до 1941 року виробляли звичайний бурбон. Пізніше уряд штату ухвалив рішення, що за рахунок нестандартної методики фільтрації віскі, які виробляються в Теннессі, повинні мати відсилання до свого місця появи. Напої дістали назву Tennessee Sour Mash.
Історія відомої марки Джек Деніелс ще в 1866 році. У той період Джек Деніел придбав землю біля Лінчбурга, де розташовувалося джерело води з унікального джерела. Вона фільтрувалась, проходячи через вапняк. В 1866 Деніел став першим в Америці, хто відкрив особистий завод, призначений для виготовлення віскі. Джек був дуже молодим, його вік становив близько двадцяти років. Цікаво, що він ще в 13 років став господарем віскікурні, а виробництву алкогольних напоїв навчився у лютеранського священика Денна Колла.
У 80-х роках цього ж століття разом із Джеком почав працювати племінник Лем. Саме він переконав свого дядька у тому, що треба випускати віскі у продаж не в барильцях, а у скляних пляшках. Це було стратегічно правильне рішення. Пляшки дозволили легко експортувати напій та заробляти ще більше грошей на виробництві.
1895 року Деніел вирішив, що потрібно розливати віскі саме у пляшки квадратної форми. З того моменту форма тари залишилася незмінною. Стала іншою етикетка – вона була зеленою, але після смерті засновника відтінок змінили на чорний.
Для виробництва напою як головна сировина використовується кукурудза. Але це не єдиний компонент, що наявний у складі напою.
Що ще є в Jack Daniel's:
Попри невелику кількість інгредієнтів, напій має неповторний смак. Є думка, що саме джерельна вода робить віскі особливою. У ній є невелика кількість різних домішок, тому напій виходить м'яким.
Виробництво напоїв можна поділити на кілька основних етапів. Спочатку кукурудзу ретельно промивають, потім подрібнюють. Основний компонент з'єднують з іншими злаковими культурами. Варять суслу і виконують перегонку, потім напій піддається витримці.
Є у технології виробництва Джек Деніелс свої нюанси. Один із них – продукт фільтрується через кленове вугілля. Ця технологія дозволяє якісно усувати домішки, що знаходяться у спиртах із зернових культур. Сам напій зазвичай витримують у нових бочках.
Бренд пропонує різні види віскі, які відрізняються за міцністю та смаковими відтінками. Є оригінальний Jack Daniel's, Old No.7, Tennessee Honey, Unaged Rye та інші. Всі види по-своєму цікаві, тому любителі алкогольних напоїв мають скуштувати різні віскі.
Рекламний матеріал