Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Тихий дощ” — це лірична подорож, де похмурого осіннього вечора ти можеш залишитися наодинці зі своїми думками. Здається, місто дихає ритмом цієї пісні, й навіть на перший погляд байдужі бетонні стіни вбирають у себе цю мелодію. І кожен стає свідком цієї магії й частиною осінньої симфонії — меланхолійної, але водночас сповненої тихої надії на новий світанок.
Parmigiana di zucca: як її можна приготувати в холодний листопадовий день
Ви вважаєте, що гарбуз - марний продукт, з якого неможливо приготувати щось смачне? Тоді ми йдемо до вас!
Чудовим рецептом запіканки з гарбуза під назвою Parmigiana di zucca поділилася з Інформатором одна домогосподарка сицилійського походження. Незважаючи на те, що ми не на Сицилії, цей рецепт можна приготувати і в українських реаліях.
Нарізати гарбуз скибочками завтовшки в 0,3-0,5 см, форма скибочок може бути будь-яка. Викласти у форму для запікання гарбуз в один шар, на нього викласти тонко нарізаний сир, а потім тонко нарізану шинку. Далі знову викласти гарбуз, сир та шинку. Продовжувати робити такі шари доти, доки не закінчаться продукти. Останнім шаром слід викласти гарбуз, рясно посипати тертим сиром типу голландського і відправити в духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 º С.
Страву слід подавати гарячою, можна прикрасити зеленню. Смачного!
Ще більше корисних статей читайте у блозі Інформатор Україна.