У кожного бувають моменти, коли ніби все добре, але всередині все одно звучить питання “чому?”. Це не драма, це просто історія життя. Ми всі ставимо собі питання, на які немає правильних відповідей.
Для тих, хто не хоче довго стояти біля плити
Якщо у вас є куряче м'ясо, але набридли звичайні страви, які ви з нього зазвичай готуєте цей рецепт для вас. Нехай вас не бентежить присутність вина у блюді – у процесі приготування алкоголь випарується.
Гарніром до ескалопу може бути картопляне пюре, овочі на пару чи грилі, каші, тушковані чи смажені гриби.
Курячу грудку нарізати на тонкі скибочки (тоді їх не доведеться відбивати), обваляти в борошні і обсмажити на вершковому маслі до появи рум'яної скоринки.
Додати вино та тушкувати 20-25 хвилин на слабкому вогні.
Посипати дрібно нарізаною зеленню та подавати на стіл.
Смачного!