Ескалоп з курячої грудки у білому вині – швидко та смачно

Для тих, хто не хоче довго стояти біля плити

Ескалоп з курячої грудки у білому вині – швидко та смачно

Якщо у вас є куряче м'ясо, але набридли звичайні страви, які ви з нього зазвичай готуєте цей рецепт для вас. Нехай вас не бентежить присутність вина у блюді – у процесі приготування алкоголь випарується.

Гарніром до ескалопу може бути картопляне пюре, овочі на пару чи грилі, каші, тушковані чи смажені гриби.

Інгредієнти на 2 порції

Куряча грудка – 300 гр;
Біле столове вино – пів склянки;
Цибулина – 1 шт;
Борошно – 2 ст. ложки;
Масло вершкове – 25 гр;
Сіль, перець, зелень – до смаку.

Спосіб приготування

Курячу грудку нарізати на тонкі скибочки (тоді їх не доведеться відбивати), обваляти в борошні і обсмажити на вершковому маслі до появи рум'яної скоринки.
Додати вино та тушкувати 20-25 хвилин на слабкому вогні.
Посипати дрібно нарізаною зеленню та подавати на стіл.
Смачного!

 
Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube