У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Рецепти морозива
Літо — ідеальний час для морозива. Якщо магазинні вам набридли й хочеться чогось нового і смачного, можна приготувати цей десерт вдома.
Інформатор зібрав 5 рецептів домашнього смачного морозива, яке можна буде легко приготувати вдома.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: міксером збити холодні вершки до утворення крему. Додати згущене молоко і знову збити міксером до однорідності. Нарізати полуницю невеликими шматочками, викласти у вершкову масу й перемішати. Викласти морозиво у форму, накрити плівкою або кришкою і прибрати в морозилку на 3–4 години.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: нарізати банани кружечками й покласти в морозилку на кілька годин. Після цього збити блендером заморожені банани, молоко і ванілін до однорідності. Викласти масу у форму, накрити плівкою або кришкою і прибрати в морозилку на 1–2 години.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: збити міксером холодні вершки до утворення крему. Потім змішати їх зі згущеним молоком. Викласти масу у форму, накрити плівкою або кришкою і прибрати в морозилку на 3–5 годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: натерти цедру лимона на дрібній тертці і вичавити сік. Для морозива знадобляться 1 столова ложка цедри і 60 мл соку. Віночком збити цукор, цедру, лимонний сік і сіль. Окремо з’єднати вершки й молоко і, помішуючи, вилити в лимонну суміш. Продовжувати збивати віночком, поки цукор не розчиниться. Потім перелити масу в широку місткість, накрити кришкою або плівкою і прибрати в морозилку на 3–4 години. У середині цього часу перемішати морозиво.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: розчинити каву у воді, влити до згущеного молока й ретельно перемішати. Міксером збити вершки разом зі згущеним молоком до утворення крему. Перекласти масу у форму, накрити кришкою або плівкою й помістити в морозилку на 2–3 години.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.