1000 гривень за вакцинацію в Україні можна витратити на ліки: як це зробити

Читать на русском

1000 гривень за вакцинацію можна витратити на ліки

Читать на русском
1000 гривень за вакцинацію в Україні можна витратити на ліки: як це зробити

1000 гривень за вакцинацію можна витратити на ліки

Тисяча гривень за вакцинацію почала «падати» всім, хто зробив два щеплення проти COVID-19, ще у грудні. Спочатку говорили, що витратити гроші можна буде лише на певні категорії товарів та послуг, проте пізніше додали ще одну категорію для людей віком 60+.

Це ліки та соціальні потреби. За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова послуга вже доступна для тих, хто старший за 60 років, - повідомляє Інформатор. Умова - повна вакцинація проти COVID-19. Купити ліки в аптеках можна через "єПідтримку" як онлайн, так і офлайн.

У момент проведення платежу банки перевірятимуть вік людини, яка робить покупку. Тож обдурити не вдасться. Детальна інструкція того, як отримати гроші та як їх витратити, - тут.

 

 

1000 гривень за вакцинацію в Україні можна витратити на ліки: як це зробити 1

Нагадаємо, витратити гроші потрібно буде протягом чотирьох місяців, інакше вони повернуться державі. Всю інформацію щодо виплат ми зібрали тут. Також ми підготували докладну інструкцію, як отримати обіцяні гроші за вакцинацію, знайти її можна тут

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.