Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці
Укрзалізниця в тестовому режимі запускає повноцінні обіди на деяких найдовших рейсах. Вартість страв для пасажирів: від 170 до 190 гривень. Про це повідомили у пресслужбі компанії.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці. З цього тижня перевізник розпочинає тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання. Провідники зазначених поїздів запропонують:
"Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина". Вартість страв: від 170 гривень до 190 гривень", - зазначили в Укрзалізниці.
Щоб забезпечити попит пасажирів на поїздки у свята, додали 52 вагони до поїздів по всій країні, зокрема одразу 5 вагонів до складу поїзда № 79/80 Львів – Київ – Дніпро. Додаткові вагони також додано до складу поїздів:
Разом це забезпечить близько 4 тисячі додаткових місць в обох напрямках для пасажирів по всій країні. Крім того, у цей період залізниця забезпечує пікові перевезення і для організованих дитячих груп. До Нового року (включно з 31 грудня) поїздами скористається майже 7 тисяч пасажирів цієї категорії.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.