У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Солодощі поки доступні в одному з потягів у тестовому режимі
В потягах Укрзалізниці можна буде посмакувати новими десертами від українського виробника. Вперше десерти від українського виробника — брауні, шоколадне та арахісове печиво і пряники — можна буде спробувати в поїзді №23/24 «Київ-Хелм».
Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії.
"Ми тестуємо нове меню для пасажирських поїздів. Солодощі з’явились в рейсах вже відзараз: куштуйте, залишайте свої відгуки — ми обов’язково все прочитаємо!", — повідомили в УЗ.
Раніше продукти від MilkBar можна було придбати на залізничному вокзалі Києва. Тепер вони стануть доступними й у потягах. До нового меню Укрзалізниці увійшли:
У грудні в потягах УЗ оновили асортимент чаю та кави. Так, в меню з'явився оновлений класичний чай трьох видів — чорний цейлонський, зелений китайський, фруктовий американський. Окрім того, презентували нову колекцію авторських чаїв, зокрема карпатський трав’яний, подільський з м’ятою, поліський з чебрецем.
Також пасажири можуть замовити натуральну мелену каву та дріп-каву (100% арабіки).