1000 грн за вакцинацію: Рада підтримала виділення 3 млрд із бюджету

Читать на русском

Програма стартує 19 грудня

Читать на русском
1000 грн за вакцинацію: Рада підтримала виділення 3 млрд із бюджету

Програма стартує 19 грудня

У четвер, 18 листопада, Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект №6297 про виділення 3 мільярдів гривень із бюджету. Ці гроші використовують для того, щоб заплатити українцям по 1000 грн за COVID-вакцинацію.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на прес-службу Верховної Ради

"Законопроектом передбачається збільшення доходної частини бюджету на 3 млрд. грн. Запроваджується нова бюджетна програма, яка передбачає надання соціальної допомоги застрахованим особам на територіях, де введений локдаун, та стимулювання вакцинації", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський оголосив, що в Україні видаватимуть 1000 гривень за вакцинацію від коронавірусу двома дозами. На це виділять близько 6 мільярдів гривень з державного бюджету наприкінці цього року та на початку 2022 року. Програма стартує 19 грудня. 

Пізніше в Офісі Президента пояснили, що це буде певний ваучер або сертифікат, або депозит на перелік товарів та послуг. Вичерпний список оголосять найближчим часом, але узагальнено це культура, подорожі та спорт. 

Також Інформатор розповідав про меми та реакції соцмереж на «Вовину тисячу»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі  Інформатор Live . Підписатися на канал у Viber можна тут

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.