Сніданок для Барбі: як приготувати рожеві млинці з авокадо та креветками

Ольга Палій

Рожеві млинці з авокадо та креветками сподобаються всім шанувальникам фільму “Барбі”. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати незвичний сніданок

Рецепт рожевих млинців з пікантною начинкою сподобається всім шанувальникам фільму “Барбі”. Готувати їх легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

Що могла б їсти Барбі, якби вона жила в Україні? Звичайно, це були б страви української кухні та, звісна річ, вони були б рожевого кольору. У цих млинцях прекрасно все: насичений рожевий колір, кремова начинка з авокадо, креветок і вершкового сиру, і густий білий соус.

Вам знадобиться:

Для тіста: 

  • 1 буряк
  • 2 яйця
    400 мл молока
  • 200 г пшеничного борошна
  • 20 г цукру
  • 30 г вершкового масла
  • Сіль за смаком
  • 30 мл соняшникової олії

Для начинки: 

  • 1 авокадо
  • 300 г креветок
  • 300 г вершкового сиру
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний меленийза смаком

Для соусу:

  • 50 г вершкового масла
  • 50 г пшеничного борошна
  • 400 мл молока
    Сіль за смаком
  • Перець чорний меленийза смаком

Як готувати

Буряк помийте, очистіть, натріть на дрібній тертці, покладіть у марлю і вичавіть сік. Змішайте яйця, молоко, цукор, сіль і буряковий сік. Поступово додавайте просіяне борошно, перемішайте, влийте розтоплене вершкове масло і міксером або віничком збийте однорідне тісто. Розігрійте сковороду, змастіть олією і випікайте млинці з двох сторін до золотистого кольору.

Порада від Інформатора: бурякові вижимки, доповнені часником, волоськими горіхами, або маленькими шматочками оселедця чи дрібно порізаними солоними огірками стануть корисним салатом. Щоб він був смачнішим, заправте його йогутром чи домашнім майонезом.

Приготуйте начинку. Авокадо очистіть, розріжте навпіл, вийміть кісточку, а м’якоть розімніть виделкою. Креветки розморозьте, очистіть від панцира і дрібно наріжте. Змішайте м’якоть авокадо, шматочки креветок і вершковий сир, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Для соусу розігрійте сковороду з маслом, всипте борошно і грійте, весь час помішуючи, 5 хвилин. Поступово вливайте молоко, ретельно перемішуючи віничком, щоб не було грудочок. Посоліть і поперчіть до смаку. Готуйте, не доводячи до кипіння. Коли соус набуде густої консистенції, відставте з вогню.

На середину кожного млинця викладіть начинку, загорніть рулетиками і полийте млинці білим соусом.

Раніше Інформатор писав:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

No ad for you