Курячий рулет з сиром та копченим підчеревком – рецепт

Галина Шищук

Якщо ви втомилися на роботі і не хочете стояти біля плити, а вечеря сама себе не приготує

Приготувати рулет дуже просто, він обов'язково сподобається всім домочадцям. Гарніром до нього може бути картопля, гречка або інші сезонні овочі.

Інгредієнти

  • фарш із курятини – 400 г;
  • творог – 400 г;
  • яйця – 2 шт;
  • підчеревок (краще копчений) - 10-16 слайсів;
  • сіль, перець, часник – за смаком;
  • очищені волоські горіхи або фісташки - за смаком.

Приготування

Добре змішати творог з курячим фаршем та яйцями, посолити та поперчити.

Сформувати рулет і обернути його скибочками підчеревка.

Розігріти духовку до 180 градусів і поставити до неї рулет на 40-50 хвилин.

Готово! Смачного!

 

 
No ad for you